Asie

Kimchi
Představujeme vám naše domácí kimchi, připravené s láskou a pečlivostí podle tradiční korejské receptury. Díky přirozenému procesu fermentace má kimchi bohatou, komplexní chuť a je plné zdraví prospěšných probiotik. Perfektně se hodí jako příloha k jakémukoli jídlu, do polévek, sendvičů nebo prostě jen tak. 550g
Kimchi
Představujeme vám naše domácí kimchi, připravené s láskou a pečlivostí podle tradiční korejské receptury. Díky přirozenému procesu fermentace má kimchi bohatou, komplexní chuť a je plné zdraví prospěšných probiotik. Perfektně se hodí jako příloha k jakémukoli jídlu, do polévek, sendvičů nebo prostě jen tak. 550g

Sriracha Chilli sauce
Legendární a mimořádně oblíbená. Sriracha je jedna z nejoblíbenějších chilli omáček, pojmenovaná podle města Si Racha v provincii Chonburi ve východním Thajsku. 200ml
Sriracha Chilli sauce
Legendární a mimořádně oblíbená. Sriracha je jedna z nejoblíbenějších chilli omáček, pojmenovaná podle města Si Racha v provincii Chonburi ve východním Thajsku. 200ml

Rybí omáčka 60ml
Tato slaná tekutina se vyrábí fermentací ryb a dodává pokrmům charakteristickou umami chuť. Používá se jako ochucovadlo do polévek, omáček, marinád a dressingů.
Rybí omáčka 60ml
Tato slaná tekutina se vyrábí fermentací ryb a dodává pokrmům charakteristickou umami chuť. Používá se jako ochucovadlo do polévek, omáček, marinád a dressingů.

Sriracha Mayo Sause
Omáčky Sriracha - Chilli & Mayo! Tato jedinečná kombinace pikantní srirachi a krémové majonézy přináší rovnováhu mezi pálivostí a jemností. 200 ml
Sriracha Mayo Sause
Omáčky Sriracha - Chilli & Mayo! Tato jedinečná kombinace pikantní srirachi a krémové majonézy přináší rovnováhu mezi pálivostí a jemností. 200 ml

Tamarindová Pasta
Tamarindová pasta je aromatické pyré vyrobené z plodů indického tamarindu, známého svou sladko-kyselou chutí. 100 ml
Tamarindová Pasta
Tamarindová pasta je aromatické pyré vyrobené z plodů indického tamarindu, známého svou sladko-kyselou chutí. 100 ml

Panko
Panko je druh japonské strouhanky, na rozdíl od klasické strouhanky, která se vyrábí ze suchého pečiva, se panko vyrábí z čerstvého světlého chleba zbaveného kůrky. (1 Kg)
Panko
Panko je druh japonské strouhanky, na rozdíl od klasické strouhanky, která se vyrábí ze suchého pečiva, se panko vyrábí z čerstvého světlého chleba zbaveného kůrky. (1 Kg)
Rozvoz ZDARMA!
Po Žďáře nad Sázavou a do Hamrů nad Sázavou při objednávce nad 250 Kč.